Sest zvanica moze uzivati uz muziku po svojoj zelji u fijakeru za svadbe

Ispunite svoje fantazije o savršenom venčanju vožnjom u fijakeru za svadbe

Odusevicete svoje goste kada vas vide za vreme kako slavlja tako i voznje u fijakeru za svadbe!

Fijaker za sve prilike: svadbe, vencanja, mature, dan zaljubljenih, proslave, slavlja, ceremonije, godisnjice... Pozovite nas i mi smo tu!

Mlada zeli da se uda uz blistav sjaj i raskos ... uz veselje i radost pored prijatelja i rodjaka za vreme slavlja u kociji za svadbe.

Sest zvanica moze uzivati uz muziku po svojoj zelji ... pijuckati pice sa sanka ... zastititi se od prejakog sunca tendom ... i jos mnogo toga u Viktorijanskom fijakeru za svadbe

Iznajmljivanje kocije za svadbu prati i osvezenje nezaobilaznim mehuricima iz boce sampanjca koje ce uciniti slavlje mlade i mladozenje posebnim i jedinstvenim.

 

Vasi snovi, ili njeni, zaista mogu postati stvarnost spektakularnim slavljem u kociji za svadbe

U kočiji za svadbe priredićemo vam nezaboravna sećanja koja će vas večno pratiti

Slavlje u autenticnom i stilizovanom fijakeru za svadbe postaje nezaboravno jer se na fijakeru nalaze sarmantni detalji iz Viktorijanskog doba kao sto su: tradicionalna lampa u obliku fenjera ... tapacirani plisani naslonjaci sedista ... sklopivi kabriolet krov ... kocijasi u elegantnim odelima ...

Uhvatite vasu bajkovitu fantaziju na slikama ili filmu ... fenomenalne scene se mogu postici koristeci dekorativnu Viktorijansku kociju za svadbe kao pozadinu vaseg foto albuma.

Vasi snovi, ili njeni, zaista mogu postati stvarnost spektakularnim slavljem u fijakeru za svadbe.

Da li ste to vi ... vasa cerka ... prijatelji ... kocije na iznajmljivanje za vasu svadbu vas cekaju ...?

 
 

+ 1
+ 0